Dünyanın sayılı laboratuvar ve sterilizasyon cihazı üreticilerinden biri olan NÜVE’nin Ürün Geliştirme Prosedürünün Lansman Toplantısı 18 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

5.06.2023

Sistem mühendisliği yaklaşımı, en iyi uygulamalar, şirketin mevcut işleyişi ve TS EN ISO 13485 Tıbbi cihazlar – Kalite yönetim sistemleri standardı gereklilikleri temel alınarak hazırlanan NÜVE Ürün Geliştirme Prosedürünün lansman toplantısı 18 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

NÜVE yönetiminin ve ürün geliştirme sürecinde rol alan tüm bölüm temsilcilerinin katıldığı toplantının ilk oturumunda “Ürün Geliştirme Prosedürünün” oluşturulması sırasında izlenen yöntem ve prosedürün içeriği hakkında bilgilendirme yapıldı.

İkinci oturumda, ürün geliştirme sürecinin “gereksinim belirleme”, “konsept geliştirme”, “ön tasarım”, “detay tasarım”, “prototip üretimi”, “doğrulama” ve “geçerli kılma” şeklindeki her bir  dönemi için oluşturulan akış şemaları üzerinden bölüm temsilcilerinin yorumları alındı.

Kayıt altına alınan yorumlar ışığında güncellenerek son halini alacak prosedürün NÜVE için hayırlı olmasını dileriz. Ürün geliştirme sürecinin çerçevesini, süreç içinde yer alan aktiviteleri, sorumlularını, bu aktivitelere ait girdi ve çıktıları tanımlayan bu prosedürün, NÜVE’nin kurumsal dönüşüm yolculuğunda önemli bir adım olduğunu değerlendiriyoruz.

Prosedürün oluşturulması aşamasında, işbirliği sağladığımız tüm NÜVE ekibine özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.